Zeytinyagli ispanak kavurmasi
Malzemeler:
•1 kilo ispanak
•1 cay b. pilavlik bulgur
•2 sogan
•2 yemek k. salca
•1 cay b. zeytinyagi
•1 su b. su
•1 kilo ispanak
•1 cay b. pilavlik bulgur
•2 sogan
•2 yemek k. salca
•1 cay b. zeytinyagi
•1 su b. su
Yapilisi:
Ispanak yikanip dograndiktan sonra suda haslanip süzülür ve ince dogranir. Yagda soganlar pembelestirilir ve salca konulur. Ispanak ve bulgur konarak hafif ateste karistirilarak kavrulur. 1 su b. sicak su koyulur ve pisirilir.
Ispanak yikanip dograndiktan sonra suda haslanip süzülür ve ince dogranir. Yagda soganlar pembelestirilir ve salca konulur. Ispanak ve bulgur konarak hafif ateste karistirilarak kavrulur. 1 su b. sicak su koyulur ve pisirilir.
NOT: Sarimsakli
yogurt ile servis yapilirsa daha leziz olur.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder