Orman Meyveli Pasta
Malzemeler:
•2 yumurta
•yarim su b. seker
•yarim su b. süt
•yarim su b. siviyag
•vanilya
•kabartma tozu
•un
Kremasi icin:
•400 gr sivi krema(2 kutu Schlagsahne)
•250 gr labne peyniri(Quark)
•1 cay b. seker
Üzeri icin:
•250 gr cilek
•125 gr frambuaz
•125 gr bögürtlen
•125 gr yaban mersini
•2 paket kirmizi tart jölesi(Tortenguss)
•2 yumurta
•yarim su b. seker
•yarim su b. süt
•yarim su b. siviyag
•vanilya
•kabartma tozu
•un
Kremasi icin:
•400 gr sivi krema(2 kutu Schlagsahne)
•250 gr labne peyniri(Quark)
•1 cay b. seker
Üzeri icin:
•250 gr cilek
•125 gr frambuaz
•125 gr bögürtlen
•125 gr yaban mersini
•2 paket kirmizi tart jölesi(Tortenguss)
Yapilisi:
Yumurta seker ile cirpilir. Süt, yag, vanilya, kabartma tozu ve un ilave ederek kek kivamina getirilir. Önceden isitilmis 180° firinda pisirilir.
Sivi krema seker ile cirpilip labne peyniri ilave edilir. Sogumus kekin üzerine yayilir.
Meyveler kremanin üzerine esit sekilde dagitilir. Tart jölesi yapilip meyvelerin üzerine dökülür. Soguk servis yapilir.
Yumurta seker ile cirpilir. Süt, yag, vanilya, kabartma tozu ve un ilave ederek kek kivamina getirilir. Önceden isitilmis 180° firinda pisirilir.
Sivi krema seker ile cirpilip labne peyniri ilave edilir. Sogumus kekin üzerine yayilir.
Meyveler kremanin üzerine esit sekilde dagitilir. Tart jölesi yapilip meyvelerin üzerine dökülür. Soguk servis yapilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder