Kremali Hashasli Revani
Malzemeler:
•4 yumurta
•1 su b. seker
•1 su b. irmik
•1 su b. yogurt
•1 su b. sivi yag
•vanilya ve kabartma tozu
•1 su b. mavi hashas
•2 su b. un
Serbeti icin:
•3.5 su b. seker
•4 su b. su
•3 damla limon suyu
Kremasi icin:
•400gr krema(2 kutu Schlagsahne)
•4 yemek k. seker
•250 gr labne peyniri(Quark)
•4 yumurta
•1 su b. seker
•1 su b. irmik
•1 su b. yogurt
•1 su b. sivi yag
•vanilya ve kabartma tozu
•1 su b. mavi hashas
•2 su b. un
Serbeti icin:
•3.5 su b. seker
•4 su b. su
•3 damla limon suyu
Kremasi icin:
•400gr krema(2 kutu Schlagsahne)
•4 yemek k. seker
•250 gr labne peyniri(Quark)
Yapilisi:
Serbeti yapip sogutun.
Yumurtalar seker ile cirpilir. Diger malzemeleri ilave edip cirpin. Yaglanmis borcama döküp önceden isitilmis 170° firinda pisirin. Soguk serbeti ilik revaniye dökün. Kremayi yapip üzerine döküp sogumaya birakin.
Serbeti yapip sogutun.
Yumurtalar seker ile cirpilir. Diger malzemeleri ilave edip cirpin. Yaglanmis borcama döküp önceden isitilmis 170° firinda pisirin. Soguk serbeti ilik revaniye dökün. Kremayi yapip üzerine döküp sogumaya birakin.

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder