Kasarli pogaca
Malzemeler:
•2 su b. ilik süt
•1 su b. sivi yag
•4 yemek k. seker
•200 gr sivi krema
•1 yasmaya
•tuz
•un
•kasar peyniri
•2 su b. ilik süt
•1 su b. sivi yag
•4 yemek k. seker
•200 gr sivi krema
•1 yasmaya
•tuz
•un
•kasar peyniri
Yapilisi:
Süt, sivi yag, yasmaya, krema, seker, tuz ve un ile kulak memesi yumusakliginda bir hamur yapilip mayalandirilir. 18 tane beze yapilip tepsiye dizilir. Üzerlerine rendelenmis kasar peyniri konulup tekrar dinlendirilir(30 dak.). 200° firinda pisirilir.
Süt, sivi yag, yasmaya, krema, seker, tuz ve un ile kulak memesi yumusakliginda bir hamur yapilip mayalandirilir. 18 tane beze yapilip tepsiye dizilir. Üzerlerine rendelenmis kasar peyniri konulup tekrar dinlendirilir(30 dak.). 200° firinda pisirilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder