Garnitürlü Enginar
Malzemeler:
•5 enginar
•Bezelye
•Havuc
•Patates
•1sogan
•Yarim cay bardagi zeytin yagi
•1yemek kasigi salca
•1,5 yemek kasigi su
•5 enginar
•Bezelye
•Havuc
•Patates
•1sogan
•Yarim cay bardagi zeytin yagi
•1yemek kasigi salca
•1,5 yemek kasigi su
Yapilisi:
Enginarlar temizlenip limonla ovulup unlu suya atilir.Zeytin yagda soganlar pembelestirip salca ilave edilir.Küp dogranmis patatesler garniture ve enginarlarda konularak sui lave edilerek pisirilir.Pisen ic enginarlarin icine doldurarak servis yapiniz.
Enginarlar temizlenip limonla ovulup unlu suya atilir.Zeytin yagda soganlar pembelestirip salca ilave edilir.Küp dogranmis patatesler garniture ve enginarlarda konularak sui lave edilerek pisirilir.Pisen ic enginarlarin icine doldurarak servis yapiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder