Dogum Günü Pastasi
Malzemeler:
Pandispanyasi icin:
•4yumurta
•8 kasik seker
•8-9 kasik un
•yarim cay bardagi süt
•kabartma tozu
•vanilya
Pandispanyasi icin:
•4yumurta
•8 kasik seker
•8-9 kasik un
•yarim cay bardagi süt
•kabartma tozu
•vanilya
ic krema icin:
•500ml süt
•3 kasik Un
•4 kasik seker
•500ml süt
•3 kasik Un
•4 kasik seker
Üst krema icin :
800gr sivi krema
800gr sivi krema
Yapilisi:
Yumurta ve seker 5dk cirpilir seker un süt kabartma tozu ve vanilya konulur . Yaglanmis düz kek kalibina dökülüp 180° isitilmis firinda pisirilir.Pandispanya 3 parcaya ayrilir .
Süt,un ve seker cirpilip kaynatilir.Soguduktan sonra birinci kata sürülür.Ikinci kata ben frambuaz kullandim siz istediginiz bir meyveyi koyup üzerine yapmis oldugunuz sivi kremadan biraz sürün , ücüncü parcayida kapatip her yerini krema ile kaplayip istediginiz sekilde süsleyin.
Yumurta ve seker 5dk cirpilir seker un süt kabartma tozu ve vanilya konulur . Yaglanmis düz kek kalibina dökülüp 180° isitilmis firinda pisirilir.Pandispanya 3 parcaya ayrilir .
Süt,un ve seker cirpilip kaynatilir.Soguduktan sonra birinci kata sürülür.Ikinci kata ben frambuaz kullandim siz istediginiz bir meyveyi koyup üzerine yapmis oldugunuz sivi kremadan biraz sürün , ücüncü parcayida kapatip her yerini krema ile kaplayip istediginiz sekilde süsleyin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder