Frambuaz Kremali Kalp
Malzemeler:
•100 gr un
•2 cay k. kabartma tozu
•100 gr seker
•2 yumurta
•100 gr margarin
•vanilya
Kremasi icin:
•600 gr sivi krema(3 paket schlagsahne)
•4 yemek k. frambuaz(Himbeere) püresi
•4 yemek k. seker
•2 paket krema sertlestiricisi(Sahnesteif)
•100 gr un
•2 cay k. kabartma tozu
•100 gr seker
•2 yumurta
•100 gr margarin
•vanilya
Kremasi icin:
•600 gr sivi krema(3 paket schlagsahne)
•4 yemek k. frambuaz(Himbeere) püresi
•4 yemek k. seker
•2 paket krema sertlestiricisi(Sahnesteif)
Yapilisi:
Yumurtalar seker ile cirpilir. Eritilmis margarin, vanilya, un ve kabartma tozu ilave edilip karistirilir. Yaglanmis kek kalibina dökülüp önceden isitilmis 180° firinda pisirilir.
Krema seker ve sertlestirici ile cirpilir. 4 yemek k. krema üzerini süslemek icin ayrilir. Kalan krema püre ile karistirilir.
Sogumus kek yatay kesilerek ikiye ayrilir. Ortasina frambuaz kremasinin yarisi dökülür. Kalan krema ile üzeri kaplanir. Önceden ayirdigimiz beyaz krema ile pasta süslenir.
Yumurtalar seker ile cirpilir. Eritilmis margarin, vanilya, un ve kabartma tozu ilave edilip karistirilir. Yaglanmis kek kalibina dökülüp önceden isitilmis 180° firinda pisirilir.
Krema seker ve sertlestirici ile cirpilir. 4 yemek k. krema üzerini süslemek icin ayrilir. Kalan krema püre ile karistirilir.
Sogumus kek yatay kesilerek ikiye ayrilir. Ortasina frambuaz kremasinin yarisi dökülür. Kalan krema ile üzeri kaplanir. Önceden ayirdigimiz beyaz krema ile pasta süslenir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder