BALKABAKLI IRMIKLI
PASTA
TABANI
ICIN
-1
yumurta
-Yarim
yemek kasigi margarin
-1
cay kasigi kabartma tozu
-
un
-3
yemek k. seker
-vanilya
ORTA
KAT ICIN
-1
kilo süt
-9
yemek kasigi irmik
-9
yemek kasigi seker
-Vanilya
ÜST
KAT ICIN
-1
kilo kabak tatlisi
-1
cay bardagi kirilmis findik
YAPILISI
Yumurta,margarin,kabartma tozu karistirilp un ilave ederek kulak memesi yumusakliginda bir hamur
yapip yuvarlak kelepceli kalibin tabanina
bastirarak yayin 180°firinda pisirin.
Süt ,irmik,seker,vanilya karistirilarak pisirilir.Hamurun üzerine yayilip üzerine önceden pisirllmis ve sekerlenmis kabagi iyice ezip
kabagida esit sekilde üzerine yayin
findikla süsleyin istege göre parlak
olmasi icin jöle yapabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder