Süzgec Mutfakta

Süzgec Mutfakta

22 Mart 2014 Cumartesi

Rus Pastasi(Zupfkuchen)


Rus Pastasi(Zupfkuchen)
Malzemeler:
Hamuru icin:
-1su b. seker
-150 gr margarin
-1 yumurta
-3 yemek k. kakao
-1 paket kabartma tozu
-vanilya
-alabildigi kadar un
-500 gr labne peyniri(Quark)
-3 yumurta
-200 g sivi krema
-vanilya
-1 cay b. seker
-1 paket puding

Yapilisi:
Margarin,yumurta,seker ,kakao,iyice karistirilip un,kakabartma tozu,vanilya koyup kulak memesi yumusakliginda bir hamur yapip hamurun dörtte birini ayirp kalan hamuru kelepceli kaliba biraz tabanina kalanini kenarlarina yapistirin.Yumuta sekerle cirpilip quark, sivi krema ,vanilya koyup karistirin kalibin icine döküp kalan hamurlari acip istediginiz sekli verip üzerine yerlestirip yaklasik 1 saat 180° firinda pisiriniz iyi pismezse ici güzel olmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder