Kisir
Malzemeler:
•2 su b. köftelik bulgur
•2 sogan
•2 domates
•yesil sogan
•2 yemek k. salca
•1 salatalik
•maydanoz
•limon suyu
•1 cay b. siviyag
•pulbiber, karabiber, tuz
•nar eksisi
•2 su b. köftelik bulgur
•2 sogan
•2 domates
•yesil sogan
•2 yemek k. salca
•1 salatalik
•maydanoz
•limon suyu
•1 cay b. siviyag
•pulbiber, karabiber, tuz
•nar eksisi
Yapilisi:
Bulgur üzerini gececek kadar kaynar sui le islatilir. Soganlar dogranip yagda pembelestirilip salca, pulbiber ilave edilip bulgura eklenir. Domates, yesil sogan, saltalik dogranir ve ilave edilir. Baharatlar, limon suyu, tuz ve nar eksisi konarak güzelce karistirilir.
Bulgur üzerini gececek kadar kaynar sui le islatilir. Soganlar dogranip yagda pembelestirilip salca, pulbiber ilave edilip bulgura eklenir. Domates, yesil sogan, saltalik dogranir ve ilave edilir. Baharatlar, limon suyu, tuz ve nar eksisi konarak güzelce karistirilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder